Isänpäivänä voi myös äidillä olla kivaa

Julkaistu: 07.11.2017
Vieraskynä: Jarmo Hörkkö

 

Typpioksidin merkitys verenkierrolle

Elimistömme tuottaa koko elämämme ajan typpioksidia, minkä rooli on pitää verisuonet rentoutuneina ja mahdollistaa veren vapaa kulku. Sen tuotanto vähenee iän myötä, sairauksien takia ja varsinkin stressin vaikutuksesta. Elimistömme tuottamien stressihormonien takia typpioksidin tuotanto laskee, verisuonemme supistuvat ja verenkulku pienissä hiusverisuonissa heikkenee.

Prelox® – patentoitu yhdistelmä l-arginiinia ja Pycnogenolia

Typpioksidin lähteenä elimistössämme toimii aminohappo, l-arginiini ja pitkään tiedettiin, että ravintolisänä l-arginiini lisää typpioksidin tuotantoa. Sama vaikutus on myös Pycnogenolilla ja näiden kahden aineen yhdistäminen sai aikaan moninkertaisen vaikutuksen, joka patentoitiin ja jolle annettiin nimeksi Prelox®.

Kliiniset tutkimukset vahvistavat Preloxin vaikutuksen

Kliinisiä tutkimusten mukaan Preloxin on todettu parantavan erektion laatua yli 80% tapauksista, lisäävän erektion kovuutta ja helppoutta saavuttaa tyydyttävä erektio. Sen avulla pystytään muutaman viikon aikana tankkaamaan elimistön typpioksidivarastoja ja näin palauttamaan kyky erektioon. Parhain tulos saadaan 30-39 vuoden ikäisillä miehillä ja tulos oli hyvä myös muissa ikäryhmissä.

Prelox® myös parantaa hedelmällisyyttä

Prelox® parantaa myös hedelmällisyyttä, koska se parantaa sperman laatua. Vaikutus perustuu sen sisältämän Pycnogenolin tehoon voimakkaana antioksidanttina ja elimistön tulehdusta vähentävänä. Se myös vahvistaa hiusverisuonien kollageenia. Kliiniseen tutkimukseen osallistuneista pariskunnista 40% sai aikaan raskauden ja USA:ssa tehdyssä tutkimuksessa sperman laatu, liikkuvuus ja siittiöiden lukumäärä parani merkittävästi yli 80% koehenkilöistä.

Patentoitu Prelox® parantaa potenssia

Vuonna 2003 Preloxille myönnettiin patentti USA:ssa ja sen jälkeen se on saanut muita kansainvälisiä patentteja. Preloxin on todettu olevan luontainen, turvallinen ja ilman haittavaikutuksia käytettävä keino parantaa mieskuntoa. Se soveltuu myös niille käyttäjille, joille voimakkaat lääkkeelliset erektiovalmisteet eivät sovellu. Prelox® on saatavissa terveyskaupoista ja apteekeista ilman reseptiä.

Mikä on Lady Prelox® ?

Pian miehille kehitetyn Preloxin tultua markkinoille havaittiin, että monet naiset ryhtyivät käyttämään sitä ja havaitsivat monia positiivisia vaikutuksia seksuaalisessa halussaan, orgasmikyvyssään ja mielialassaan. Sen takia kehitettiin oma tuote naisille ja sillä tehtiin useita kliinisiä tutkimuksia eri ikäryhmien keskuudessa ennenkuin tuote saatettiin markkinoille. Tuotteelle annettiin nimeksi Lady Prelox®.

Mielihyvää ja elinvoimaa….

Lady Prelox® on markkinoiden ensimmäinen luontainen, tieteeseen perustuva naisen seksuaalista toimintaa edistävä ravintolisä. Sillä on patentoitu koostumus ja se sisältää useita korkealuokkaisia raaka-aineita, joita ovat Pycnogenol® – rannikkomännyn kuoriuute,
Rosvita®  ruusunmarjauute, L-arginiini ja L-sitrulliini. Sen teho on osoitettu 260 naisella tehdyllä 3 kliinisellä tutkimuksella.

Pycnogenol®
– lisää typpioksidin tuotantoa elimistössä
– lisää verenkiertoa seksuaalisesti tärkeillä alueilla
– lievittää vaihdevuosioireita

Aminohapot l-arginiini ja l-sitrulliini
– raaka-aineet typpioksidin tuotannolle elimistössä

Rosvita® – ruusunmarjauute
– sisältää C-vitamiinia, polyfenoleita, tokoferoleita ja rasvahappoja
– suojaa aivojen reseptoreita ja hermosoluja
– ylläpitää hyvää limakalvojen terveyttä

Tutkimukset kolmella eri ikäryhmällä

Lady Preloxilla tehtiin kliiniset lumelääkekontrolloidut kaksoissokkotutkimukset eri ikäryhmillä: naisilla ennen vaihdevuosia, vaihdevuosien aikana sekä vaihdevuosien jälkeen. Tutkimuksissa havaittiin, että Lady Prelox® parantaa seksuaalista toimintakykyä naisilla hedelmällisessä iässä, lievittää vaihdevuosioireita ja parantaa naisten seksuaalista toimintakykyä vaihdevuosien jälkeen.

Johtava seksuaaliterapian asiantuntija vahvistaa Preloxin ja Lady Preloxin tehon

Dosentti Juhana Pihan mukaan Prelox® on harvinainen ravintolisä siinä mielessä, että sen erektiota parantavasta tehosta on tieteellistä näyttöä. Tutkimusten mukaan Prelox® auttaa lievissä, lähinnä ei-elimellisissä erektiohäiriöissä. Tutkimusten mukaan jopa 20 % kaikenikäisistä miehistä kärsii lievistä erektiohäiriöistä ja siten nämä potilaat voivat potentiaalisesti hyötyä Preloxista. Lisäksi on viitteitä siitä, että Prelox® voi parantaa sperman laatua.

Naisten seksuaalihäiriöt ovat varsin yleisiä kaikissa ikäryhmissä. Suuri osa lääkäreistä on törmännyt naisten haluttomuuteen, kiihottumishäiriöihin ja orgasmiongelmiin. Lukuisia ravintolisiä on tarjottu ratkaisuksi, mutta näistä ei ole tieteellistä näyttöä. Lady Prelox® on ainoa ravintolisä, jonka tehosta naisten seksuaaliongelmiin on tieteellistä ja julkaistua näyttö eri-ikäisillä naisilla.

 

Jarmo Hörkkö

Jarmo Hörkkö

Jarmo Hörkkö on luontaistuotealalla tunnettu ja arvostettu tuoteasiantuntija, luennoitsija ja kirjoittaja. Hän on toiminut alalla lähes 30 vuoden ajan ja on laajalti valistanut ja kouluttanut ihmisiä Suomessa ja muualla Euroopassa ravintolisien, ravitsemuksen ja elämäntapamuutosten merkityksestä ihmisen terveydelle.

 

 

 

 

Mitä mieltä sinä olet artikkelista? Kerro meille alla olevan lomakkeen kautta. Viestit julkaistaan tarkastuksen jälkeen. Sinunapteekki blogin kommentoijien ja keskustelijoiden kesken arvotaan kuukausittain 10 € arvoinen lahjakortti, jonka voi käyttää Sinunapteekki.fi -verkkokaupassa. Lahjakorttia ei voi käyttää postikuluihin.

 

Avainsanat: , , , ,

Yksi kommentti “Isänpäivänä voi myös äidillä olla kivaa”

  1. Eira Kiilunen sanoo:

    Tälläiset plogit ovat todella tärkeitä ja tervetulleita aina uusien tuotteiden tullessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *