EATLESS -testiryhmämme kertoo

Julkaistu: 29.06.2017

 

EATLESS vähentää napostelua ja auttaa painon pudotuksessa – myös kesällä

 

Ruotsissa Lundin Yliopistossa tutkijat ovat tutkineet EATLESSin sisältämää pinaattiuutetta ja sen sisältämiä tylakoideja. Tutkimuksen mukaan tylakoidien säännöllinen käyttö auttaa vastustamaan roskaruokakiusausta ja napostelun tarvetta jopa 95% paremmin kuin vertailuryhmällä. Painonpudotustakin tylakoidit auttaisivat tutkimuksen mukaan 43% verrokkiryhmää enemmän.

Monesti laihdutusta hankaloittaa tai jopa estää roskaruoan ja napostelun himo, jotka edesauttavat huonoon ruokavalioon sortumista. Tähän ongelmaan EATLESSin sisältämät tylakoidit tuovat ratkaisun. Tylakoidien nauttiminen vähentää sokerisen tai suolaisen ja runsaasti transrasvoja sisältävän ruoan himoa ja sitä kautta laihduttajan on helpompi pysyä järkevässä ruokavaliossa. Pysyvän laihdutustuloksen saavuttaminen vaatii pikadieettien sijaan järkevää ruokavaliota ja siinä pysymistä pitkän aikaa. Päivittäinen tylakoideja sisältävän valmisteen nauttiminen saattaa olla ratkaisu järkevässä ruokavaliossa pysymiseen ja mielitekojen minimoimiseen.

Meidän oma testiryhmämme vahvistaa tutkimuksen tuloksia.

 

Kokosimme oman testiryhmämme kootaksemme kokemuksia EATLESSin käytöstä ja saadaksemme lisää vinkkejä sen erilaisista käyttötavoista jaettavaksi eteenpäin. Saimme hyvää palautetta tuotteen toimivuudesta ja erilaisia hyviä käyttövinkkejä tuotteen käyttöön.

 

Harri R:

Oikein hyvä tuote on. Olen käyttänyt 2 kertaa päivässä joko veteen tai mehuun lisättynä. Virtsaaminen on lisääntynyt ja ruokahalu vähentänyt. Paino ei ole vielä laskenut mutta uskon että sekin lähtee laskuun, joten oikein tyytyväinen olen tuotteseen. Mistä sitä voi sitten ostaa lisää vai onko teiltä mahdollisuus ostaa suoraan sitä ilman väliksiä? Kiitos vielä tuotteesta. (Toimituksen huomautus: Tuotetta voi ostaa meiltä erittäin edullisesti täältä)

 

Petri K:

Hola! Aloitin Eatless Appethylin Ma -22.5.2017 aamulla suoraan annoksella 1rkl veteen mihin puristanut 1kpl/luomu-sitruuna kyytiin(sekä 10g bcaa-aminohappoja).

Nyt tosiaan 4vko menossa ja paino miinus 2kg. Huomannut selkeästi että näläntunne pienempi kuin normaalisti kun pienillä miinus- kaloreilla suunnitellusti  mennyt keväästä.. Periaatteessa korvasin Eatlessillä saman määrän 1rkl muita viherjauheita joten tämä ainut muutos ja helppo siirtyminen/muutos ruokavaliossa. Et semmosta näillä mennään nyt.

 

Anneli A:

Olen tyytyväinen Eatlesiin tähän mennessä, vaikutus on ollut hyvä , etten niin paljon syö välipaloja. Olo on jotenkin täyteläisempi, ettei ole tarvinnut niin paljoa herkuttelupaloja, niin kuin ennen. Lisäksi paino on tippunut n. melkein 2 kg. Eli 1, 6 kg. Tämä on tosi  kannustavaa, kiitos että pääsin mukaan. Terveisin. Anneli

Olen käyttänyt eatlesia, veden, jogurtin, sekä kaurapuuron seassa, sopii hyvin, vaikka mehuunkin..t. Anneli

Hei. Olen tyytyväinen pinaattiuutteeseen. Tykkään käyttää sitä puurossa, jogurtissa, mehussa ja lisäksi kevyt kesäruoka reseptini on. 2pss. keittojuureksia, kasvisliemikuutio, tietysti vettä, ja keitetään kypsäksi. Lopuksi sulatejuustoa, tai kermaa, ja sauvasekoittimella tasaiseksi samettimaiseksi velliksi, johon sitten sekoitetaan pinaattiuutetta mukaan, ja keitto on kesäisen vihreä, vielä voi koristeeksi silputa persiljaa tai ruohosipulia. Tosi hyvää. terv. Anneli

 

Taina L:

Eatless on mielestäni nopeuttanut aineenvaihduntaani, pissalla pitää juosta usein. Jauhe on helppo muistaa, kun pidän purkkia kahvikoneen vieressä. Paras nauttia gefilus mehuun sekoitettuna, menee silloin helposti alas. Olen käyttänyt pääasiassa aamuisin, joskus myös ennen lounasta, jos tuntuu, että ruoka on liikaa mielessä.

Nyt itselläni ollut kuukauden kestävä flunssa, epäilty poskiontelotulehdus, mutta antibioottikuuri ei tehoa ja virta pois, joten liikunta on jäänyt kun ei ole voimia. Paino on pysynyt samana, mutta ruokavalio on pysynyt melko terveellisenä, sokeria en ole syönyt.

 

Jenni P:

Hei!
Olen käyttänyt tuotetta satunnaisen säännöllisesti! 🙂 Lähinnä viikonloppuisin olen iltaisin ottanut yhden annoksen ja joskus viikolla aamuisin. Olen kyllä huomannut tuotteen tuovan helpoitusta ilta syömiseen ja napostelu on jäänyt vähemmälle. Aluksi oli aika totuttelu tuotteen makuun ja pyrin aina sekoittamaan EATLESSiä lasilliseen vettä. Aluksi sekoittelin tuotetta myös ruokiin ja smoothien sekaan, mutta minusta se ei tuntunut toimivan ja pinaatin maku puski läpi ja se tuntui kovin epämiellyttävältä. Puntarille en ole vielä uskaltautunut, mutta tuntuu siltä että muutama kilo on lähtenyt ja ateriarytmi sekä pienemmät annoskoot ovat löytyneet. Tällä “lyhyellä” kokemuksella voisin todeta, että tuote kyllä toimii ja ainut miinus on tällä hetkellä ollut tuotteen voimakas maku.

 

Mika T:

Moi,
Olen todella skeptinen kyseisten tuotteiden suhteen, ja olen ollut sitä mieltä että jos nämä toimisivat niin eihän koko ylipaino-ongelmaa olisi olemassakaan. Aloitin tuotteen käytön aamuisin lusikallinen vesilasiin, ulkonäkö ei houkuttele, ja eka kerta oli vähän “omituisen” makuista, mutta jo seuraavana aamuna makuun jo tottui. En ole mikään napostelija, joten siihen ei tuote tuonut apua, mutta huomasin että annoskoot pienenivät huomattavasti. Kävi mielessäni ettei nyt vaan olisi plasebovaikutus ja jätin tuotteen vähäksi aikaa pois, noh annoskoot palasivat entisiin määriin

Minulle tuote toimii kuten sen nimikin, I eat less than before – joten suosittelen tuotetta.

 

Tiina K:

Hei,
Olen käyttänyt EATLESSiä kutakuinkin säännöllisesti aamuisin veteen sekoitettuna. Koska se on aika vahvan makuista, en mielelläni sekoita sitä ruokaani. Vielä se ei ole vaikuttanut painooni, olenkin miettinyt annoksen tuplaamista. Ensi alkuun tuntui, kuin se olisi virkistänyt. En osaa sanoa onko tämä jatkunut, kesälläkin on samanlainen vaikutus ☺️. Olisi mukava kuulla miten muut testiläiset ovat tuotetta käyttäneet, ja millaisin tuloksin.

 

Uolevi A:

Hei.
Olen käyttänyt Eatless jauhetta yleensä päivä välipalassa usenmiten rahkan seassa. Ruokalusikallisen. 2-9 päivä kesäkuuta olin ulkomailla silloin tuli tauko.
Helppo sekoitettava jauhe.
Hieman makea.
Haasteita ei ole.
Joka päivä rahka tai jukurtti välipalassa päivällä.
En ole itselläni paljoa huomannut että vaikutusta olisi ollut. EHKÄ HIEMAN ON VARTALOSTA LIIKA RASVA KADONNUT. Olen kyllä muuttanut hieman myös ruokailutottumuksia.

 

Heli P:

Hei,
Olen käyttänyt säännöllisesti aamuisin yhden teelusikallisen muiden aamujauheiden kera, käytän spirulinaa,chlorellaa, moringa leafia pakuriteehen sekoitettina. Maistoin myös jauhetta ihan veteen (sekoittui hyvin) sekoitettuna yksistään ja hyvin mauton jauhe oli.  Eli mitään ongelmia jauheen ottamisessa ei ole ollut. Joskin en ole vielä huomannut mitään vaikutuksia, mutta onhan tässä vielä tuotetta paljon jäljellä, ja eihän noi heti vaikuttakaan.
Mukavaa oli päästä testaamaan näin hyvää puhdasta tuotetta.

 

 

Oletko kokeillut EATLESS Appethyl -pinaattiuutetta? Kerro meille alla olevan lomakkeen kautta. Viestit julkaistaan tarkastuksen jälkeen. Sinunapteekki blogin kommentoijien ja keskustelijoiden kesken arvotaan kuukausittain 10 € arvoinen lahjakortti, jonka voi käyttää Sinunapteekki.fi -verkkokaupassa. Lahjakorttia ei voi käyttää postikuluihin.

 

 

 

Avainsanat: , , , ,

Yksi kommentti “EATLESS -testiryhmämme kertoo”

  1. johanna.l sanoo:

    en ole koskaan kokeillut. mutta olisi kiva kokeilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *