Olivia Klein – puhdas tuotesarja herkistyneille ja allergioista kärsiville

Julkaistu: 24.05.2017

 

Perustaja Olivia Klein kertoo:

“Kaiketi ne parhaat ideat ja ajatukset syntyvät siitä, kun kaiken lähtökohtana on omien ongelmien ratkaisutarpeet. Näin on ainakin tapahtunut minun kohdallani.

Takanani on yli 20-vuotinen ura lukuisten kosmetiikkatuotteiden ja hoitolatoimintojen parissa Suomessa. Vuosien kuluessa olen allergisoitunut ja herkistynyt liki kaikille käyttämilleni kosmeettisille tuotteille. Olen erittäin herkkäihoinen atoopikko, sairastan kroonista urtikariaa, laktoosi-intoleranssia ja saan iho- ja vatsaoireita viljojen gluteiinista. Olen herkistynyt myös hajusteille, väriaineille, joillekin hiusväreille ja sulfaattipitoisille pesuaineille. Ripsi- ja luomivärit saavat silmäni kutisemaan ja vuotamaan eikä yksikään kokeilemani deodorantti sovi iholleni.

Kun ymmärsin, etten varmaankaan ole ainoa, joka taistelee samojen ongelmien parissa päivittäin, päätin vihdoinkin tehdä asialle jotain. Asetin tavoitteekseni luoda puhtain ja tehokkain luontoperäinen tuotesarja, joka on ensisijaisesti sopiva meille, joiden iho on sairastunut. Tänään koen olevani etuoikeutettu ja kiitollinen voidessani kertoa vastauksen moniin iho-ongelmiin ja esitellä ylpeänä ainutlaatuisia tuotteitani.

—Olivia Klein”

 

Missio ja yritysarvot

Olivia Kleinin tärkeimpänä tavoitteena on saada aikaan muutoksia ja liikettä. Yritys haluaa olla osana selkeyttämässä tuotteissa käytettävien ainesosien käyttötarkoitusta, sekä kertomassa niiden hyödyistä ja mahdollisista haitoista käyttäjille. Olivia Klein haluaa olla osana muuttamassa kosmetiikkatuotteiden käyttötapoja ja vähentämässä niiden turhaa ja jopa haitallista liikakäyttöä. Yritys haluaa auttaa ihmisiä ymmärtämään yhteyden kosmetiikan ja terveyden välillä. Olivia Klein haluaa tarjota jokaiselle mahdollisuuden tehdä tietoinen ja turvallinen tuotevalinta.

Olivia Klein haluaa innostaa ihmisiä tekemään maailmasta parempi paikka.  Yritys haluaa luoda ymmärrystä siitä, että me kaikki olemme vastuussa — ei vain yksittäiset henkilöt, vaan myös valmistajat. Olivia Klein haluaa työllistää ja tukea työnteon sekä pienyrittämisen kannattavuutta mm. perinteisen käsityön, Reilun Kaupan ja luomuviljelyn osalta. Yritys haluaa olla esimerkkinä siitä, miten se voi vaikuttaa myönteisesti jokaisella alueella, jossa se toimii.

Olivia Klein haluaa tukea kierrättämistä. Yritys haluaa tuoda esille kemianteollisuuden ympäristövaikutuksen. Olemme tietoisia vesien saastumisesta, riistoviljelystä, yleisimmin kosmetiikassa käytetyistä ainesosista, sekä erityisesti haitallisista kemikaaleista. Niiden aiheuttamat haitat ja terveysvaarat, niin ihmisille kuin luonnolle, ovat todellisia ja osittain peruuttamattomia. Maapallomme ei kestä nykyistä energiankulutusta, saastuttamista ja hyötykäyttöä.

Olivia Klein ei tue sekavaa ja taloudellista tulosta tavoittelevaa sertifikaattikauppaa, maksullista yhdistys- ja yhteistyötunnusta, harhaanjohtavaa kosmetiikkamainontaa, eikä kuolleista tai elävistä eläimistä otettujen ainesosien käyttöä.

 

Olivia Klein ja rehellisyys

“Uskomme vahvasti rehellisyyteen ja läpinäkyvyyteen. Meille tärkeintä ovat raaka-aineidemme jäljitettävyys, tuotantotavat ja tuotteidemme ainesosien tutkitut vaikutukset. Emme turvaudu harhaanjohtaviin mainontakeinoihin. Emme käytä hyväksi sisällysluetteloinnin porsaanreikiä. Tuotteemme ovat sitä, mitä sanomme niiden olevan, koska arvostamme luottamustasi.”

 

Olivia Klein ja puhtaus

“Käytämme vain tehokkaita, turvallisia ja myrkyttömiä ainesosia. Emme lisää tuotteisiimme mitään ylimääräistä, vaan jokaisella ainesosalla on tarkka käyttötarkoitus tuotteessa. Tuotteemme eivät sisällä mitään pelkän hajun tai ulkonäön vuoksi. Vältämme ja minimoimme kaikkien allergisoivien tai herkistävien ainesosien käyttöä.”

 

Olivia Klein ja sosiaalinen vastuu

“Maksamme korkeamman hinnan korkealaatuisista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista. Olemme valmiit lahjoittamaan osuuden yritysvoitostamme. Teemme mahdollisimman paljon yhteistyötä, koska uskomme, että yhteistyöllä saa aikaan parhaan lopputuloksen. Olemme ja pysymme luotettavana, ihmisläheisenä yrityksenä.”

 

Olivia Klein ja ympäristövastuu

“Varmistamme, että toiminnallamme on vain myönteinen vaikutus ympäristöön. Olemme jätteetön yritys. Tuotteidemme raaka-aineet ja valmistus eivät riistä luonnonvaroja. Tuotteemme ovat myrkyttömiä ympäristölle ja ne eivät tuota käytön jälkeen vaarallisia jätteitä. Käytämme vain täysin kierrätettäviä pakkausmateriaaleja.”

 

 

 

 

 

Avainsanat: , , , , , ,

3 Kommenttia “Olivia Klein – puhdas tuotesarja herkistyneille ja allergioista kärsiville”

  1. Liinu sanoo:

    Kuulostaa hyvältä. Pitää tutustua tuotteisiin. 🙂

  2. Eliisa Saarela sanoo:

    Olipas kiinnostavan oloisia tuotteita. Pitääpä kokeilla.

  3. Maaria sanoo:

    Pitää kokeilla tätäkin 🙂 olen tykännyt varsinkin Madaran tuotteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *