Polar Nutritionin pakuriuute on tuhtia tavaraa

Julkaistu: 22.12.2016

 

Polar Nutrition perustettiin vuonna 2015 kolmen lapsuudenystävän lyödessä hynttyyt yhteen. He päättivät käyttää huippulaadukkaita ja innovatiivisia luonnonraaka-aineita valmistaessaan ravintolisiä ja elintarvikkeita. Yrityksen kotipaikka on Kuusamo.

Yrityksen ensimmäinen tuote on huippulaatuinen pakuriuute. Sen raaka-aine on kerätty maailman puhtaimmista kolkista Siperian ikimetsistä. Pakuriuute on valmistettu käyttäen vuosien kokemusta pakurin käsittelystä ja valmistuksesta. Ainutlaatuisen alkoholittoman tuplauutosprosessin seurauksena tuotteeseen on saatu talteen kaikki pakurin sisältämät ainesosat.

Pakuri sisältää uskomattoman määrän antioksidantteja, vitamiineja sekä hiven- ja kivennäisaineita. Sen etuja ovat mm. seuraavat:

 • Pakuri sisältää paljon antioksidantteja. Antioksidanttien määrää mitataan ORAC-luvulla, joka pakurissa on yli 55000. Vertailun vuoksi voidaan kertoa, että mustikassa se on 4700 ja Chian siemenessä 11000
 • Pakuria voi käyttää tasapainottamaan elimistön toimintaa ja hillitsemään tulehduksia.
 • Antioksidanttirikas pakuri auttaa parantamaan vastustuskykyä.
 • Pakurilla on havaittu verenpainetta alentavia ominaisuuksia.
 • Pakuri sisältää välttämättömiä aminohappoja.
 • Pakurista voi olla apua iho-oireisiin.
 • Pakurin on tutkittu sisältävän 215 erilaista fytoravinnetta.
 • Hivenaineista pakuri sisältää antimonia, bariumia, vismuttia, booria, kromia, kuparia, germaniumia, mangaania, seleeniä ja sinkkiä.
 • Pakuri sisältää B1-, B2-, B3-, B4-, B5-, B6- ja D2-vitamiineja.
 • Kivennäisaineista pakurissa on kalsiumia, cesiumia, rautaa ja magnesiumia.

 

polar-nutrition-pakuri

 

Polar Nutrition pakuriuute ei sisällä fruktoosia, trehaloosia, glukoosia, sukroosia, maltoosia, laktoosia tai gluteenia. Se on täysin lisäaineeton ja jatkeaineeton. Pakuriuute on erittäin hyvin kehoon imeytyvässä muodossa. Polar Nutrition pakuriuutteen ORAC-luku on tutkitusti 146300. Tuotteen melaniinipitoisuus on 40,7%, betuliinipitoisuus 3,1% ja betuliinihappopitoisuus 0,22%.

Polar Nutritionin pakuriuute sekoittuu niin kylmiin kuin kuumiinkin juomiin ja soveltuu sekoitettavaksi erilaisiin välipaloihin, kuten jogurttiin tai smoothieen. Suositettu päivittäisannossa pakuriuutetta on 1 gramma. Valmiste sopii myös lapsille.

 

Onko sinulla kokemuksia, tietoa tai tuntumaa pakurista? Kommentoi, kehu, hauku, kerro tai keskustele alla olevan lomakkeen kautta. Viestit julkaistaan tarkastuksen jälkeen. Kommentoijien ja keskustelijoiden kesken arvotaan kuukausittain 10 € arvoinen lahjakortti, jonka voi käyttää Sinunapteekki.fi -verkkokaupassa. Lahjakorttia ei voi käyttää postikuluihin.

 

 

Sinunapteekkiin!

 

 

 

 

Avainsanat: , , ,

2 Kommenttia “Polar Nutritionin pakuriuute on tuhtia tavaraa”

 1. Satu Nieminen sanoo:

  En ole pakuria kokeillut,mutta ostan aivan varmasti tätä heti joulun jälkeen.

 2. Lempi Juntunen sanoo:

  Pakuri on tosi hyvä aine keholle ja yleiskunnolle .SUOSITTELEN KAIKILLE . Itse olen käyttänyt monta vuotta ,enkä ole sairastellut ,ainakaan toistaiseksi mitään tauteja .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *